Bærekraft

Tekna stiller seg bak FNs bærekraftsmål, og vil jobbe for å nå disse. Du finner resolusjonen fra sommerens representantskapsmøte her. Både medlemmer og tillitsvalgte oppfordres til å støtte arbeidet med å nå bærekraftsmålene.

Få med deg dette i høst!

Flere av høstens arrangementer har fokus på bærekraft og bærekraftsmål. Noen av dem kan du følge LIVE på nettet.

Delivering successful sustainability projects – what’s missing?

4. september inviterte Tekna Klima og cChange til et seminar om hvordan bærekrafts- og klimaprosjekter kan utgjøre en reell forskjell. Vi fikk blant annet møte de internasjonale ekspertene på bærekraftig endringsledelse Dr Monica Sharma og professor Karen O’Brien.
Opptak fra seminaret:

Når grasrota velger…

11. september, to dager etter kommunevalget, møtes vi til frokost hos Polyteknisk Forening og spør kommunepolitikere, næringslivsledere og bærekrafteksperter: Hva skjer med bærekraftsmålene nå?
Les mer og meld deg på!

Bærekraft – fordi det lønner seg!

Mandag 23. september blir det stormøte om bærekraft. Følg debatter om hvordan vi skal få til et bærekraftig samfunn. Econa, Tekna, Samfunnsviterne og Naturviterne inviterer. Meld deg på og delta i storsalen – eller meld deg på online deltagelse

Bærekraftsjobber for forskere

Onsdag 25. september inviterer Tekna Forskere til et frokostmøte som viser eksempler på ulike bærekraftsjobber. Du vil blant annet høre folk som jobber med klimakvoter, solceller og plastreduksjon. Møtet vil bli streamet.

Oslo Miljøhovedstad

Tekna er en samarbeidspartner i Oslo Miljøhovedstad og du kan finne opptak fra en rekke arrangementer vi har deltatt med i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *