Made in China 2025

Om Kinas økonomiske og industrielle utvikling

13. feb. inviterte Tekna til foredrag om Kinas økonomiske og industrielle utvikling de siste tiår. Hvorfor har Kina gjort det så bra de siste tiårene? Og hvordan vil Kina gjøre det fremover? Kan det fortsette i samme tempo? Har USA grunn til å være bekymret for sin ledende verdensposisjon?

Det var Kjell Stenstavold som ga oss innblikket i Kinas økonomiske og industrielle utvikling de siste ti-årene og om Kinas fremtidsutsikter. Han har blant annet lang fartstid i Norsk Hydro, hvor noen av årene var i Kina. Han har også vært lærer og forsker ved Norges Handelshøyskole, vært direktør i NHOs bransjeforening for kraftkrevende energi og miljøsjef for prosessindustrien i Norge.

«Just do it»

Se opptak:

 

 

Det var FEIM (Faggruppe for energi, industri og miljø) som arrangerte.
FEIM har sørget for streaming av en rekke foredrag med ulike temaer. De som har energitematikk finner du her, men FEIM har også blant annet opptak av foredrag på infrastruktur-bloggen og på biologi-bloggen.

Ett svar til “Made in China 2025”

  1. Spørsmål, kommentarer eller tilbakemeldinger? Skriv her, så skal operatørene sørge for at dette blir videreformidlet.

    Mvh,
    StreamTeam

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *