Sensorbasert sortering

Faggruppe for energi, industri og miljø (FEIM) inviterte til kveldsmøte om sensorbasert sortering i avfalls- og metallresirkuleringsbransjen 5.april.

Mange kjenner til suksessen Tomra innenfor pantesystemer. På hjemmesiden deres kan vi lese at de har mer enn 70 000 installasjoner i 40 land innen panting.

Men Tomra har bygget videre på erfaringen fra intelligent sensorbasert sortering og materialidentifisering av pant og leverer komplette anlegg for sortering av mat, søppel, skrapmetall og mineraler over hele verden. Tom EngDe har idag ledende løsninger for sensorbasert matsortering, gjennvinning og tilbyr også sensorbaserte sorteringsløsninger for gruvedrift.

FEIM hadde invitert Tom Eng fra Tomra til å komme og fortelle om den innovative norske suksessen:

Finn opptak fra andre arrangementer i regi av FEIM, eller finn andre nettverk og arrangementer Tekna tilbyr innen energi og klima eller miljø- og biovitenskap.

6 svar til “Sensorbasert sortering”

 1. Interessant foredrag!

  Å få spørsmålsstillere til å bruke mikrofon er alltid et problem, også her. Spørsmål og svar var vanskelig å følge. Særlig når det var tilløp til diskusjon. -Teknikken er ikke veldig god, men god nok.

  Jeg kommer til å følge flere videoforedrag.

  1. Det er vi glad for, Jorolv.

   Vi er egentlig ganske fornøyd med teknikken vår, men vi gjør stadig feil som vi lærer av 🙂 I går var det nivået på PC-lyd.
   Beklager det.
   Vh Tove
   Ansvarlig for StreamTeam

 2. Hei! Hvis du har spørsmål til foredragsholder eller oss under streamingen kan de stilles her og så videreformidler vi så raskt det lar seg gjøre.
  Vennlig hilsen
  Tekna StreamTeam

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *